söndag 17 mars 2013

Tell me how does it feel

Fin helg, as always nu för tiden. Eftersom Johanna kommit hem från Australien så körde vi en liten girls night (med lite bois) i torsdags på vanliga stammisstället. Blev en lat fredag efter det, satt hemma och pluggade och sedan kom Viktor och vi spenderade kvällen med grekisk mat, godis och några timmar film i en alldeles för liten soffa för två personer att ligga ner i. Haha.
Igår blev det en tur till Agnes med Viktor och Johanna, där vi spelade något spel och hade det trevligt. Sedan bestämde vi oss för att ta en tur till pg med lite annat folk, vilket såklart slutade, återigen, med lite för mycket alkohol, i alla fall för några hehe. Sedan blev det efterfekke hos Michael som vanligt, där även Palin och Jocke slöt upp i vanlig ordning. Sammanfattningsvis, en bra kväll! Har lite bilder, men orkar inte ladda in till datorn hehe, så det blir en annan dag.

Det var min helg det, trevligt trevligt. Ikväll ska jag mest bara chilla, kolla på serier och gå och lägga mig tidigt tror jag. Kommer behövas för den här veckan. Och ja juste, ska börja träna igen den här veckan också! Taggelitaaaagg! Pusspåer!

Razorlight – America

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar